01.12.13

advent u nás

Venku to zatím na prosinec nevypadá, tak alespoň trochu vánoční nálady doma.
Vlněný věnec, netradičně s jedinou svíčkou - ještě jsem se nerozhodla, jestli to tak nechám nebo budu každý týden jednu přidávat..
Hvězdy vpravo jsou vyrobeny z kolíčků podle aktuálního čísla MB.



Ježížka odpočítáváme podle kalendáře ve větvích.


Krásnou neděli !
T.

4 komentáře:

  1. Vlneny venec je zajimavy ! Ja uvazovala o cerno stribrnem stromecku, ale pak se ve me projevila ma prirozena konzervativnost a jedu jen v te stribrne:) Svicku bych klidne nechala jen jednu a pridelala treba 4 , resp. 3 rysky - na kazdy tyden jednu:))) Kolicky ted budu davat jako manualek do naseho vesnickeho mesicniku pro deti - taky se mi moc libi. A davejte vic prispevku, mate to doma moc hezky a pekny napady !!! Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím Petro, rysky na svíčku jsou dobrý tip, to mě nenapadlo :) Já ještě vizi stromečku nemám jasnou, možná se budu držet vlny a papíru... Víc příspěvků dávat chceme, děkuji za příjemnou motivaci :)

    OdpovědětVymazat
  3. Váš adventní kalendář je ženial! Ty hvězdičky z kolíčků se mi v MB taky dost líbily, ale nějak se mi zatím nechtělo nic vánočního vyrábět, ale si budu muset, páč to vypadá fakt krásně:) .... jó a taky hlasuju pro víc článků;) Ňaf

    OdpovědětVymazat
  4. A já taky:) Se přiznám, že jsem na vás trochu pozapomněla, teď jsem mrkla a s nadšením čtu zpětně to, co mi ušlo. Vlněný věnec je super a adventní kalendář taky.

    OdpovědětVymazat