14.07.13

Začínáme se soutěží u Iri Novak

 Díky soutěži na blogu Můj dům, můj Squat jsme se rozhoupali a zakládáme konečně svůj vlastní blog o našem bytě, o designu, o inspiraci...





 Jsme P+T....mladý pár z Brna. Pro současné i budoucí generace a pro sami sebe chceme zdokumentovat co se nám teď líbí, kde nakupujeme a co nás baví.

 A teď k soutěži...zadání být na chvíli interiérovým stylistou mně i P. nadchlo. Nejenom, že nás to děsně bavilo, ale motivovalo i uklidit zbytek bytu a taky dodělat pár restů, co už byly nějakou dobu na seznamu.
 Ke stylingu jsme vybrali naše skromné posezení, kde se příjemně sedí především, když je venku nesnesitelné vedro.







   Industriální lampu jsme pořídili na aukru, jelínek z washi pásek, koníček v okně z chráněné dílny, polička na obrázky z Ikea, transparentní křesílko Opal, starou dřevěnou bednu jsme zachránili před spálením, lavicopohovku jsme vyrobili na míru, inspirací nám byli ikeahackers.



 Váza Ikea, cukřenka z blešáku, bílý hrnek Bodum, miska s potiskem Nanu-nana, zelený hrníček - původ neznámý, byl to dar. Na krásné bodláky jsme narazili na procházce se psem.




Polštářky: In home + vlastní výroba




 Na práci s touto částí našeho bytu jsme si ověřili, že pokud člověk chce, může si přizpůsobyt i kousek svého bytu podle aktuální nálady nebo ročního období v podstatě přes noc i s velmi malým rozpočtem.

 Protože jsme s T. kreativní lidé a o blogu jsme opravdu již delší dobu uvažovali, těšíme se, že Vám třeba přítšě představíme i naše další projekty spojené s bydlením, designem a vším co nás zrovna chytne.



Pro Vás, kteří jste dočetli až sem, přijměte naši omluvu, za pravopisné chyby, jelikož jsme spíše estéti než češtináři.



P-T

11 komentářů:

  1. Zdravím mladý kreativní pár.) Mám velkou radost, že pro vás soutěž byla motivací k založení blogu, jen bohužel nevidím obrázky respektive zobrazují se mi jen prázdné rámečky. Asi nějaká technická chyba? Každopádně na fotky se moc těším, nalákal mě už samotný popis.)

    OdpovědětVymazat
  2. Děckáá, to je supér, že zakládáte blog, nicméně fotky taky nevidim (ale chcu!!!), takže chyba bude asi u vás...

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za upozornění, závada odstraněna, všechny fotky by měly být teď vidět.
    -T

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte to krásný, hrozně se mi líbí ten lustr a osb podlaha, jste šikovní a fandim vám, ať se blogu daří! A.

      Vymazat
    2. Děkuji Áji, těší mě, že se ti líbí.
      -T

      Vymazat
  4. Už je vidím, úžasné bydlení! Lavicopohovka je skvělá, líbî se mi i její využití na ukladání časopisů. A bedna vám vyjadřuje velký vděk za záchranu-vypadá krásně. Moc příjemné fotky, díky za ně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásný komentář, je to pro mě motivující -T

      Vymazat
  5. Moooc pěkné to máte! Těším se na další příspěvky! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme za pěkný komentář. Už řešíme a připravujeme další příspěvky. PT

      Vymazat
  6. Krásné, stylové a originální! Někdy závidím lidem, kteří kolem sebe snesou spoustu těch krásných zbytečností, protože já jako minimalistka to mám prostě jinak. Přeji vám a vašemu blogu hodně čtenářů a těším se na další příspěvky!

    OdpovědětVymazat
  7. Parádne, za mňa vedú tie bodliaky, a koníček, to sú chuťovky. Budem musieť aj na nákup washi, lebo ja a nemať čosi také parohté doma.. hamba mi.
    Prajem veľa energie na blog a nech štatistiky rastú.

    OdpovědětVymazat