13.02.15

WILD THING


Děsně ráda sleduju stránky typu "O bytech a lidech", kde můžu zkrz pěkné fotky nahlédnout do interiéru různých lidí a inspirovat se nebo jen tak šmírovat, jak kdo bydlí.
Totéž na německém Little Years,  k nahlédnutí jsou portréty šikovných mamin, které umí skloubit roli rodiče se svými ostatními zájmy a prací...
Už snad stokrát a teď znovu, jsem narazila na fotku z nějakého dětského pokoje, kde nechybí tato kniha, která je na prvním obrázku na židli. Je to od Maurice Sendaka - Where the wild things are. Moc krásné ilustrace. 

11.02.15

Kočárková


Sice v kočáru ještě většinu času prospí, ale jak se Adě prodlužije doba bdění, došlo mi, že by i v kočárku měla mít na co koukat. 
No jo, ale není to jen tak. Takovou tu klasiku, barevnou hračku, ani nemáme.. 


08.02.15

Pro radost

Někdy mě mrzí že super nápady, které různě nacházím pro inspiraci, nenapadly první mě.
Ale nemohla jsem odolat krásnému nápadu blogerky Madame Coquette na diy leporelovou knížku a dala se do výroby podle tohoto návodu (klik), tímto děkuji za tip.


06.02.15

V galerii s miminem



Protože je Ada tak hodné miminko, vyrazila jsem za kulturou. Na výstavu fotek Dagmar Hochové, aktuálně v Uměleckoprůmyslovém muzeu, je jí věnována jedna místnost.



05.02.15

...pokračuju.

To že to tu nenechám úplně vyhořet jsem byla rozhodnutá už dýl, ale až teď s příchodem nového roku a našeho nového projektu to má smysl.
A co že to máme za projekt? Zatím je docela malý, ikdyž vlastně obrovský a hlavně ho máme na celý život! Je to naše Adinka. Narodila se nám na konci listopadu 2014 a byla jako malý uzlíček. Je to takový náš zázrak.




Trochu to vypadá jako předsevzetí, to že to tu bude fungovat, nicméně tomu se trochu bráním, protože s těmi novoročními já to neumím. Cílem je nezblbnout na mateřské, zaznamenat důležité události pro Adinu, naše výtvory, inspirace a dokumentovat radosti všedních dní.

T.